Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή! Νικητές του διαγωνισμού είναι η Δώρα Βασίλη και ο Αθανάσιος Θωμόπουλος


Κέρνα μια Amstel σε όσους είπαν... ΠΑΛΙ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟΨΕ; 

Με κάθε παραγγελία σου, παίρνεις άμεσα μέρος στην κλήρωση για να γίνεις ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν

μπίρες Amstel αξίας 50€ και μια δωροεπιταγή 50€ απο εμάς για να τις συνοδέψεις!

             

Το CAREMARKET.GR, το πιο πλήρες και οικονομικό online super market, παίζει μπάλα με τις καλύτερες τιμές και δωρεάν μεταφορικά και τώρα παίζει και έναν μεγάλο διαγωνισμό! Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 28/06 έως 12/07 και παίρνεις μέρος άμεσα με την παραγγελία σου αρκεί ΝΑ ΤΙΚΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 13/07 και η παράδοση των δώρων θα γίνει το Σάββατο 14/07/2018, πάνω στην ώρα για τον μεγάλο τελικό!

Πάρε μέρος τώρα και κέρνα μια Amstel σε όσους είπαν "ΠΑΛΙ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟΨΕ;” 


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η «CARE ΜΑRΚΕΤ Ε.Π.Ε» ΜΕ ΤΙΤΛΟ «CAREMARKET – AMSTEL WORLD CUP 2018»


1. Διοργανωτής του Διαγωνισμού Caremarket.gr με τίτλο CAREMARKET – AMSTEL WORLD CUP 2018 (εφεξής ο «διαγωνισμός») είναι η εταιρεία «CARE  ΜΑRΚΕΤ  Ε.Π.Ε», που εδρεύει στο Δήμο  Αμαρουσίου Αττικής (Κηφισίας αρ. 16),   με    ΑΦΜ     800452319,  Δ.Ο.Υ.  Αμαρουσίου, (στο εξής αναφερόμενη και ως «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στο Αιγάλεω Αττικής, οδός Κηφισού αρ. 102.


2. Ο διαγωνισμός με τίτλο CAREMARKET – AMSTEL WORLD CUP 2018 θα διεξαχθεί στο «site» της εταιρείας και συγκεκριμένα στη σελίδα, η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.caremarket.gr/(εφεξής «Ιστότοπος). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες του διαδικτύου. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο «διαγωνισμό», είναι η υποβολή, εκτέλεση και ολοκλήρωση παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της «CARE MARKET» σύμφωνα και με τους αναρτημένους όρους χρήσης αυτού, συνολικού ποσού τριάντα (30,00) ευρώ και άνω (περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α), κατά τις ημέρες που τρέχει ο «διαγωνισμός», ο χρήστης να είναι άνω των 18 ετών και να διαμένει εντός του Νομού Αττικής.


3. Οι εργαζόμενοι των εταιρειών «CARE  ΜΑRΚΕΤ  Ε.Π.Ε» και «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.», καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β’ βαθμού, δε θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν και να κερδίσουν τα δώρα του διαγωνισμού.

 
4. Η Εταιρεία θεωρεί ότι αυτός που πραγματοποιεί αγορές στο site της εταιρείας κατά τα ανωτέρω και συμμετέχει αυτόματα και στον διαγωνισμό με τα στοιχεία του, είναι και ο υποψήφιος που έλαβε μέρος στην κλήρωση και κάτοχος του αντίστοιχου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 


5. Η Υπηρεσία θα παρέχεται από 28/06/2018 και ώρα 10.00 π.μ. μέχρι και την 12/07/2018 και ώρα 10.00 π.μ. Στις 12/07/2018 και ώρα 15:00 κατόπιν κλήρωσης, θα αναδειχθούν δυο (2) νικητές. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να παρατείνει ή να συντομεύσει την Υπηρεσία, καθώς και να ακυρώσει αυτήν σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος ή ανωτέρας βίας, με την προϋπόθεση ότι θα ενημερώσει έγκαιρα την ιστοσελίδα https://www.facebook.com/caremarket/ για την αλλαγή καθώς και το site της εταιρείας https://www.caremarket.gr/. 

6. Περιγραφή του Διαγωνισμού: Για να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι χρήστες θα πρέπει να υποβάλουν, εκτελέσουν και ολοκληρώσουν παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα της «CARE MARKET» σύμφωνα και με τους αναρτημένους όρους χρήσης αυτού, συνολικού ποσού τριάντα (30,00) ευρώ και άνω (περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α), κατά τις ημέρες που τρέχει ο «διαγωνισμός» και παράλληλα να δηλώσουν την επιθυμία τους για συμμετοχή στο διαγωνισμό, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία τους αυτή, συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο που εμφανίζεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Με αυτόν τον τρόπο λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν το δώρο που προβλέπεται. Κάθε Συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει περισσότερες από μια φορές με τα ίδια στοιχεία (email) κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας άνω των τριάντα (30,00) ευρώ κατά τα ανωτέρω προβλεπόμενα, αποτελεί και ξεχωριστή επιπλέον συμμετοχή για τον κάθε χρήστη.


7. Ρητά δηλώνεται ότι η ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της Διοργανώτριας θα διατηρεί καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού όλα τα αποστελλόμενα από τους συμμετέχοντες e-mail και φόρμες, καταγράφοντας συγχρόνως τη συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονική στιγμή (ώρα και δευτερόλεπτο) αποστολής τους, καθώς και την διεύθυνση e-mail μέσω της οποίας έχουν αποσταλεί τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου.

 Η συμμετοχή στην παρούσα Ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στον Iστότοπο επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των Συμμετεχόντων-Χρηστών εκ των άνω αιτιών.

8. Οι δυο (2) νικητές του Διαγωνισμού του Caremarket.gr, θα ανακηρυχθούν βάσει κλήρωσης.  Η όλη διαδικασία θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μέσω ειδικής εφαρμογής Random Number Generator, η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα, στην οποία θα λαμβάνουν μέρος όλοι όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό μέχρι την ορισμένη χρονική στιγμή. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 12/7/2018 και ώρα 15.00 στα γραφεία της εταιρείας «CARE  ΜΑRΚΕΤ  Ε.Π.Ε» στο Μαρούσι Αττικής, Κηφισίας 16 και Χαλεπά, παρουσία οποιουδήποτε των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό το επιθυμεί.


9.  Δυο (2) νικητές του Διαγωνισμού θα κερδίσουν τα δώρα του διαγωνισμού αυτού, τα οποία είναι: α) μπύρες AMSTEL της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, συνολικής αξίας πενήντα (50,00) ευρώ και συγκεκριμένα (2) πολυσυσκευασίες AMSTEL FREE ΜΠΙΡΑ Χ.ΑΛΚΟΟΛ ΚΟΥΤΙ 6x330ML, (1)AMSTEL RADLER GINGER & LIME ΜΠΙΡΑ ΚΟΥΤΙ 4x330ML, (2) πολυσυσκευασίες AMSTEL PILS ΜΠΙΡΑ ΚΟΥΤΙ 6x330ML(4+2ΔΩΡΟ), (1)AMSTEL RADLER LEMON ΜΠΙΡΑ ΚΟΥΤΙ 6x330ML, (2) πολυσυσκευασίες AMSTEL DARK ΜΠΙΡΑ ΚΟΥΤΙ 4x330ML, (1) πολυσυσκευασία AMSTEL ΜΠΙΡΑ ΦΙΑΛΗ 20x250ML και β)  ηλεκτρονική δωροεπιταγή – κουπόνι αξίας πενήντα (50,00) ευρώ για τις αγορές της επιλογής του κάθε νικητή, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της «CARE MARKET» και σύμφωνα με τους όρους χρήσης αυτού. Η ανωτέρω δωροεπιταγή – κουπόνι, θα μπορεί να εξαργυρωθεί με παραγγελία που θα τοποθετηθεί αποκλειστικά μέχρι και την 31/07/2018. Στα ανωτέρω δώρα περιλαμβάνεται και η παράδοση τους στην υποδειχθησόμενη κατοικία των νικητών. (εντός του δικτύου που εξυπηρετεί το caremarket.gr, γενικοί όροι χρήσης caremarket.gr).

Τα δώρα, όσον αφορά τον αριθμό και το είδος τους, είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή τους, ενώ ουδεμία άλλη απαίτηση δύναται να έχει ο νικητής από την «CARE  ΜΑRΚΕΤ  Ε.Π.Ε» ή την «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.». 


10. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν από την Εταιρεία είτε με τηλεφωνική κλήση είτε με αποστολή e-mail στην διεύθυνση που αντιστοιχεί στην διεύθυνση του e-mail με το οποίο έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό, για να παραλάβουν το δώρο τους, επίσης τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν και στον διαδικτυακό χώρο www.caremarket.gr αλλά και https://www.facebook.com/caremarket/ στις 13/7/2018. Η παράδοση και παραλαβή των δώρων (μπύρες και δωροεπιταγές – κουπόνια) στους «τυχερούς»,  θα γίνει κατόπιν συνεννόησης, με έξοδα (αποστολής) και επιμέλεια της εταιρείας «CARE  ΜΑRΚΕΤ  Ε.Π.Ε» την 14/7/2018. Οι νικητές του διαγωνισμού, μόλις ειδοποιηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία συμμετείχαν στο διαγωνισμό, θα πρέπει να αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην «εταιρεία» τα στοιχεία ταυτότητας τους, όπως αυτά προκύπτουν από κάποιο επίσημο έγγραφο (λογαριασμός ΔΕΚΟ κλπ), έτσι ώστε να είναι ευχερής η ταυτοποίηση των νικητών κατά την παράδοση των δώρων. Εάν ο νικητής του διαγωνισμού δεν ανταποκριθεί στην επικοινωνία που θα του γίνει με τα στοιχεία που ο ίδιος θα έχει δώσει για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό, μέχρι και 24 ώρες από την ειδοποίησή του από την εταιρεία, τότε τη θέση του θα παίρνει ο αμέσως επόμενος επιλαχών που θα έχει αναδειχθεί από την κλήρωση.  


11. Για να παραλάβει το δώρο του ο νικητής θα πρέπει να επιδείξει, στον εντεταλμένο υπάλληλο της εταιρείας την Αστυνομική του Ταυτότητα ή το Διαβατήριο του, τα οποία πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Ο νικητής υποχρεούται, πριν την παραλαβή των δώρων σε υπογραφή δήλωσης συναίνεσης για παρουσία σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή για τη χρήση του ονόματός του και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από το www.caremarket.gr, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Σε περίπτωση που κάποιος εκ των νικητών κωλύεται για την παραλαβή του δώρου του, θα μπορεί να εξουσιοδοτεί τρίτο άτομο με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, για την παραλαβή του δώρου. Το www.caremarket.gr και η «Διοργανώτρια» διατηρούν το δικαίωμα να ανακοινώσουν το όνομα και να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του νικητή στο site τους, στα social media τους και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο προβολής χρησιμοποιούν και να προβούν σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής των δώρων.


12. Οι συμμετέχοντες με την εγγραφή τους στο διαγωνισμό συγκατατίθενται στη χρήση των οποιοδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφιών κτλ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Κατά το στάδιο συμμετοχής στο διαγωνισμό τo μοναδικό στοιχείo που απαιτείται είναι υποχρεωτικά η ολοκλήρωση παραγγελίας και αγοράς συνολικού ποσού τριάντα (30,00) ευρώ και άνω (περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α), κατά τις ημέρες που τρέχει ο «διαγωνισμός», στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας και σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους χρήσης που αυτό λειτουργεί και οι οποίοι είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.caremarket.gr. Κατά το στάδιο της επιβεβαίωσης του νικητή, τα στοιχεία ταυτότητας θα τηρούνται μέχρι την παραλαβή των δώρων κατά τα ανωτέρω. Μετά δε την παραλαβή των δώρων κατά τα οριζόμενα στους παρόντες όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται. Με την συμμετοχή του στο Διαγωνισμό ο κάθε Συμμετέχων συγκατατίθεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την Διοργανώτρια αυστηρά και μόνο για σκοπούς συμμετοχής στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητά και αποδέχεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία συλλεχθούν και χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ' εντολή και για λογαριασμό της στα πλαίσια του παρόντος. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν από τη Διοργανώτρια και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Γενικό Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων - Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR). 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διόρθωση, περιορισμό  ή και διαγραφή όλων των προσωπικών στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν. 2472/1997 και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) όπως ισχύει επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο επεξεργασίας  της Διοργανώτριας «CARE  ΜΑRΚΕΤ  Ε.Π.Ε»,  στο email info@caremarket.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2117806061. Η Διοργανώτρια δηλώνει ρητώς και δεσμεύεται ότι ακολουθεί την αρχή επεξεργασίας των ελάχιστων προσωπικών δεδομένων και τα άνω δεδομένα που συλλέγονται, επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του παρόντος Διαγωνισμού. Περαιτέρω, δηλώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, τεχνικά, οργανωτικά, νομικά προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων αυτών. 


13. Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται έναντι των Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιονδήποτε λόγο συμπεριλαμβανομένης της αμελείας, τυχερών και ανωτέρας βίας.


14. Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετική με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών

15. Η Εταιρεία δύναται να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για τη συμμετοχή, η οποία θα αναρτηθεί από την εταιρεία στον ιστότοπο www.caremarket.gr, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων. 


ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΑΛΙ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟΨΕ;

«Είσαι πολύ κοντός για μπάσκετ» «Είσαι πολύ μεγάλος για έρωτες» «Είσαι γυναίκα; Άντε πλύνε κάνα πιάτο.» Πόσες φορές σου ‘χουν κολλήσει μια ταμπέλα και σου έχουν πει «αυτό είσαι», χωρίς να ξέρουν πόσα μπορείς να καταφέρεις; Τα ‘χεις ακούσει και θα τα ξανακούσεις. Αλλά όταν ξέρεις ποιος είσαι, καμία ταμπέλα δεν σε σταματά. Προχωράς. Κι όταν φτάσεις εκεί που θέλεις, όλους αυτούς που σε αμφισβήτησαν, απλώς… τους κερνάς! Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που κάποιος θα σου πει ότι είσαι λίγος ή πολύς κι ότι δεν μπορείς… Κέρνα μια AMSTEL! Γιατί μόνο εσύ ξέρεις ποιος είσαι και πόσα μπορείς να καταφέρεις!

Απολαύστε υπεύθυνα