Καλάθι € 0
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΙΣΤΑ
Caremarket

Ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Αγαπητοί μας Πελάτες,

 

Σας γνωστοποιούμε ότι, με αίσθημα ευθύνης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, όλοι οι Εργαζόμενοι στην Υπηρεσία του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος ακολουθούμε τις Οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και τηρούμε όλα τα προληπτικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού για την προστασία όλων μας.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πραγματοποιούνται απολυμάνσεις στους χώρους εργασίας, στους χώρους αποθήκευσης των προϊόντων και στα κουτιά που αυτά τοποθετούνται, ενώ τα οχήματα μεταφοράς διαθέτουν αντισηπτικά διαλύματα προκειμένου οι διανομείς να απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν και μετά από κάθε παράδοση παραγγελίας, κατά την οποία φορούν γάντια μιας χρήσης.

 

Όσον αφορά στις παραδόσεις των παραγγελιών σας, εάν επιλέξετε εξόφληση online, σας παρέχουμε τη δυνατότητα για «Παράδοση Χωρίς Επαφή» εφόσον επιθυμείτε τα προϊόντα σας να παραδίδονται στην πόρτα ή την είσοδο της κατοικίας σας. Εάν έχετε ήδη υποβάλει την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο  215 500 9000 εφόσον επιθυμείτε την παραπάνω υπηρεσία.

 

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας σχετικά με τους διαθέσιμους χρόνους παράδοσης των προϊόντων, οι οποίοι λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε ενδέχεται να μην είναι οι αναμενόμενοι.

 

Σας ευχαριστούμε.