Καλάθι € 0
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΙΣΤΑ
Caremarket

Bonus

Επωφεληθείτε των Προνομίων του Bonus

Επωφεληθείτε των Προνομίων του Bonus

Γίνετε μέλη στο caremarket.gr και ανακαλύψτε τα μοναδικά προνόμια του Bonus, του μοναδικού συστήματος συλλογής πόντων που ανταμείβει τις αγορές σας από το πρώτο ευρώ! Ανακαλύψτε ειδικές προσφορές, αποκλειστικές ενέργειες και ένα πλήθος προϊόντων και εκπτώσεων που επιφυλάσσουμε μόνο για εσάς! Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Πόντοι σε κάθε αγορά σας

Με το Bonus έχετε το εισιτήριο σε έναν κόσμο γεμάτο προνόμια και οφέλη! Από το πρώτο ευρώ αγορών σας, συλλέγετε πόντους, έτσι ώστε να αξιοποιείτε όλες τις αγορές σας και να κερδίζετε εκπτώσεις πιο γρήγορα! Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό κατά την εισαγωγή σας στο caremarket.gr. Ο πιο εύκολος τρόπος να κερδίζετε, κάθε φορά που κάνετε τις αγορές σας στο caremarket.gr!

Πως λειτουργεί

Με το Bonus κερδίζετε σε κάθε αγορά σας. Κάθε φορά που ψωνίζετε, συλλέγετε πόντους. Επιπλέον πόντους κερδίζετε, αγοράζοντας προϊόντα που έχουν ειδική σήμανση. Έτσι εύκολα και γρήγορα μόλις συγκεντρώσετε 500 πόντους, τότε κερδίζετε αυτόματα έκπτωση αξίας 5 ευρώ και μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε εξαργύρωση στην επόμενη παραγγελία σας ή να συνεχίσετε την συλλογή πόντων.
Πως λειτουργεί
bonus

Συλλογή και Εξαργύρωση Πόντων

Ανάλυση Πόντων

Ανάλυση Πόντων

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια συναλλαγή μέσα από το caremarket.gr, οι πόντοι που κερδίζετε από τις αγορές σας, υπολογίζονται αυτόματα και αποθηκεύονται αθροιστικά στον προσωπικό σας λογαριασμό. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους διαθέσιμους πόντους που έχετε συγκεντρώσει, καθώς και εκείνους που έχετε εξαργυρώσει, μέσω του λογαριασμού σας, στο πεδίο “Πόντοι”.

Εξαργύρωση

Κάθε φορά που κάνετε τις αγορές σας στο caremarket.gr, συλλέγετε πόντους. Όταν συγκεντρώσετε 500 πόντους, κερδίζετε αυτόματα έκπτωση 5 ευρώ και έχετε τη δυνατότητα να τους εξαργυρώσετε εύκολα, αφαιρώντας την αξία των πόντων σας στην επόμενη παραγγελία σας, είτε να συνεχίσετε να συγκεντρώνετε πόντους και να τους εξαργυρώσετε όποτε εσείς επιθυμείτε. Το μέγιστο όριο των πόντων που μπορείτε να εξαργυρώσετε ανά παραγγελία, είναι 2.500 πόντοι.
Εξαργύρωση

Ξεκινήστε να απολαμβάνετε τα προνόμια του προγράμματος Bonus