Καλάθι € 0
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΙΣΤΑ
Caremarket

Η Εταιρία

Το caremarket.gr, αποτελεί ένα αμιγώς online super market, χωρίς την ύπαρξη φυσικού καταστήματος, το οποίο έχει συσταθεί από επαγγελματίες του οργανωμένου λιανεμπορίου, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση ο καθένας στον τομέα του, παρέχοντας μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη πρόταση αγορών στους καταναλωτές.

To 2014 βραβεύτηκε με το βραβείο Excellence Awards για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών του, οι οποίοι πέραν αυτού, το επιλέγουν γιατί είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό Super Market που προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων (φρέσκα, νωπά, κοπής & συσκευασμένα).


Κεντρική επιδίωξη, είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων, καλύπτοντας όλες τις βασικές μονάδες ανάγκης των διαρκών καταναλωτικών αγαθών, συμπεριλαμβανομένων φρέσκων προϊόντων και προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, μέσα από μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, με ιδιαίτερη έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση και στην αξιοπιστία της διανομής.

Το caremarket.gr δημιουργήθηκε έχοντας μια απλή αποστολή: Να είναι η Νο1 επιλογή για τις online αγορές των καταναλωτών σε είδη σούπερ μάρκετ, βοηθώντας τους να απολαμβάνουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και έναν ευκολότερο τρόπος ζωής.

Το caremarket.gr έχει όμως έναν ακόμα στόχο: Με βασικό μήνυμα «Online με τη ζωή σου!», να προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα εμπειρία αγορών, προς όφελος της καθημερινής τους πραγματικότητας.

Γιατί με το caremarket.gr …
  • έχεις ευελιξία, υποβάλλοντας την παραγγελία σου την ώρα που θέλεις, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • έχεις ευκολία, κάνοντας τις αγορές σου από όπου και αν βρίσκεσαι
  • έχεις ταχύτητα, εξοικονομώντας χρόνο από ουρές σε ταμεία και περιττές μετακινήσεις
  • έχεις εξυπηρέτηση, με άμεση παράδοση στον χώρο σου
  • έχεις εμπιστοσύνη, επιλέγοντας ανάμεσα από ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και προσφορών, στις καλύτερες τιμές
  • έχεις συνέπεια, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σου, την ημέρα και την ώρα που θέλεις


Tο Όραμά μας

Το όραμα της εταιρίας μας είναι “Να δημιουργήσουμε μια νέα εμπειρία αγορών, οnline με τη ζωή σου!”Οι Αξίες μας

Όλα αρχίζουν με τις αξίες μας. Στο caremarket.gr μας διέπουν οι παρακάτω αξίες, οι οποίες καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε κάθε μέρα.

Ποιότητα

Προσφέρουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Για εμάς, «ποιότητα» δεν είναι απλώς μια λέξη, αλλά ένα πάθος.

Αξιοπιστία

Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και συμπεριφερόμαστε με ακεραιότητα και υπευθυνότητα.

Πρωτοπορία

Με ομαδικό πνεύμα και θετική ενέργεια, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους, για τον εαυτό μας και την εταιρεία μας. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε και να ξεχωρίζουμε σε οτιδήποτε κάνουμε.

Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας

Οι πελάτες μας είναι στο κέντρο όλων όσων κάνουμε.