Καλάθι € 0
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΙΣΤΑ
Caremarket

Η Εταιρία

Το caremarket.gr αποτελεί ένα αμιγώς online supermarket, χωρίς την ύπαρξη φυσικού καταστήματος, το οποίο έχει συσταθεί από επαγγελματίες του οργανωμένου λιανεμπορίου, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση ο καθένας στον τομέα του, παρέχοντας μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη πρόταση αγορών στους καταναλωτές.

To 2014 βραβεύτηκε με το βραβείο Excellence Awards για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών του, οι οποίοι πέραν αυτού, το επιλέγουν γιατί είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό supermarket που προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων (φρέσκα, νωπά, κοπής & συσκευασμένα).

Κεντρική επιδίωξη είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων, καλύπτοντας όλες τις βασικές μονάδες ανάγκης των διαρκών καταναλωτικών αγαθών, συμπεριλαμβανομένων φρέσκων προϊόντων και προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, μέσα από μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα, με ιδιαίτερη έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση και στην αξιοπιστία της διανομής.

Το caremarket.gr δημιουργήθηκε έχοντας μια απλή αποστολή: Να είναι η Νο1 επιλογή για τις online αγορές των καταναλωτών σε είδη supermarket, βοηθώντας τους να απολαμβάνουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και έναν ευκολότερο τρόπο ζωής.

Το caremarket.gr έχει όμως έναν ακόμα στόχο, με βασικό μήνυμα «Online με τη ζωή σου!»: Να προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα εμπειρία αγορών, προς όφελος της καθημερινής τους πραγματικότητας.

Γιατί με το caremarket.gr …
  • έχετε ευελιξία, υποβάλλοντας την παραγγελία σας την ώρα που θέλετε, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • έχετε ευκολία, κάνοντας τις αγορές σας από όπου και αν βρίσκεστε
  • έχετε ταχύτητα, εξοικονομώντας χρόνο από ουρές σε ταμεία και αποφεύγοντας περιττές μετακινήσεις
  • έχετε εξυπηρέτηση, με άμεση παράδοση στον χώρο σας
  • έχετε εμπιστοσύνη, επιλέγοντας ανάμεσα από ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και προσφορών στις καλύτερες τιμές
  • έχετε συνέπεια, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας, την ημέρα και την ώρα που θέλετε


Tο Όραμά μας

Το όραμα της εταιρίας μας είναι “Να δημιουργήσουμε μια νέα εμπειρία αγορών, οnline με τη ζωή σου!”.Οι Αξίες μας

Όλα αρχίζουν με τις αξίες μας. Στο caremarket.gr μας διέπουν οι παρακάτω αξίες, οι οποίες καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε κάθε μέρα.

Ποιότητα

Προσφέρουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Για εμάς, «ποιότητα» δεν είναι απλώς μια λέξη, αλλά ένα πάθος.

Αξιοπιστία

Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και συμπεριφερόμαστε με ακεραιότητα και υπευθυνότητα.

Πρωτοπορία

Με ομαδικό πνεύμα και θετική ενέργεια, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους για τον εαυτό μας και την εταιρία μας. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε και να ξεχωρίζουμε σε οτιδήποτε κάνουμε.

Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας

Οι πελάτες μας είναι στο κέντρο όλων όσων κάνουμε.Από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ενταχθεί στον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.